ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord | Website & Applicatie

recruitmentsite, app & portal

In de zorg is het vinden van gekwalificeerd personeel momenteel een grote uitdaging. ZorgpleinNoord.nl is dé website als het gaat om zorg- en welzijnsvacatures in Noord-Nederland. Jaarlijks weten 2,5 miljoen bezoekers ZorgpleinNoord te vinden. Zowel werkgevers als werkzoekenden. Daarom is een optimale digitale inzet cruciaal.

Cliënt

ZorgpleinNoord

Project

Website & Applicatie

Opgeleverd

back-end development, branding, front-end development, strategie

Teamleden

Alies Hoff, Dominique van Oostveen, Bjorn Valk & Elbert Jan Woudstra

werkgeversproces vereenvoudigen

ZorgpleinNoord (ZPN) vertegenwoordigt meer dan 250 aangesloten organisaties van de zorg- en welzijnssector in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Daarmee is zij het grootste werkgeversverband in zorg en welzijn in Noord-Nederland.

Met zoveel aangesloten organisaties is het onhaalbaar om als bemiddelaar tussen de werkgever en werkzoekende op te treden. Speciaal hiervoor is een online portal ontwikkeld waarmee de organisaties het gehele sollicitatieproces in eigen hand hebben; ze kunnen vacatures beheren, sollicitaties inzien, kandidaten beheren en rapportages genereren.

werkzoekenden beter matchen

De site van ZPN is zowel voor werkgevers als werkzoekenden. Maar vooral voor de laatste groep was een update van de site noodzakelijk. Een verbeterde zoekfunctie, uitgebreidere social media mogelijkheden en een fris en gebruiksvriendelijk design zorgen voor meer en betere matches. Omdat een site nooit klaar is en de technische ontwikkelingen door blijven gaan, verzorgt BYS ook het dagelijkse onderhoud van de site.

Daarnaast hebben we een app ontwikkelt die de mogelijkheid biedt het volledige vacatureaanbod op smartphones in te zien.

campagnes

Met regelmaat wordt er een campagne gestart om meer aandacht te vragen voor de openstaande zorg vacatures. Ook voor deze campagnes ontwikkelen wij de sites en eventuele banners en e-mailings.

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Multiselect

Multiselect is een groot landelijk recruitmentbureau, gericht op de bemiddeling van actief en latent werkzoekende kandidaten in de bouw en techniek. Met meer dan 1000 vacatures bij meer dan 200 opdrachtgevers…

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50