Topsportgemeente

Topsportgemeente | Website

Topsportgemeente.nl
Topsportgemeente wil gemeenten aanmoedigen zich maximaal in te zetten voor hun topsportverenigingen en het bedrijven van topsport. Om deze aanmoediging kracht bij te zetten heeft Sport2B het initiatief genomen voor de jaarlijkse verkiezing van de topsportgemeente-van-het-jaar. Deze wordt uitgereikt aan de gemeente met de beste topsportprestaties, gemeten over 40 landelijke topsportcompetities.

Cliënt

Topsportgemeente

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, design, front-end development

Teamleden

Achtergrond

Vorig jaar hebben wij voor Sport2B een website mogen ontwikkelen. Sport2B is het sporteconomisch bureau van Nederland en helpt partijen met vragen op het raakvlak van sport en economie. Dit doen ze door sporteconomische kennis en onderzoekervaring te vertalen naar waardevolle inzichten en adviezen. Nadat zij zeer tevreden waren over deze website kregen wij de vraag voor het ontwikkelen van een nieuwe website voor topsportgemeente-van-het-jaar.

Opdracht

Voor Topsportgemeente hebben wij dezelfde opdracht gekregen als voor de website van Sport2B. Een duidelijke WordPress website, zodat alles gemakkelijk aan de achterkant te beheren is.

Projectaanpak

Voor Topsportgemeente is de lay-out gebaseerd op de website van Sport2B. Hierbij is er gebruikgemaakt van grote sportfoto’s om de website een sportiever uiterlijk te geven. Er is er gekozen voor een fris, nieuw design wat ook responsive en makkelijk te beheren is. Daardoor hebben wij Topsportgemeente.nl gebouwd in WordPress 5.0. Opmerkelijk aan WordPress 5.0 is dat hierin de editor volledig vernieuwd is. Dit is de editor Gutenberg. Nieuw aan deze editor is dat de gehele lay-out, zowel responsive als volledig te bewerken is vanuit de admin omgeving, zonder dat daarvoor externe plugins voor gebruikt hoeven te worden. Eerder maakten wij gebruik van Visual Composer om ditzelfde te bereiken. Dit maakt het voor Topsportgemeente een stuk makkelijker.

 

 

Een makkelijk te beheren website in WordPress 5.0

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Multiselect

Multiselect is een groot landelijk recruitmentbureau, gericht op de bemiddeling van actief en latent werkzoekende kandidaten in de bouw en techniek. Met meer dan 1000 vacatures bij meer dan 200 opdrachtgevers…

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50