KWIZ

KWIZ | Website

KWIZ.nl

KWIZ is een bureau voor onderzoek, advies en informatiemanagement in het sociaal domein. De kern van hun werk is beschikbare data zo te verwerken dat het informatie wordt. Ze analyseren en structureren deze informatie voor beleid, werkprocessen, dashboards en monitoren. De klanten van KWIZ zijn gemeenten, rekenkamers, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties. KWIZ werkt landelijk vanuit hun vestigingen in Groningen en Amersfoort.

Cliënt

KWIZ

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, design, front-end development

Teamleden

Dominique van Oostveen, Martijn Prins & Marcel Smidtman

Opdracht

Het ontwikkelen van een nieuwe, verrassende website die meer bij de tijd is en waarbij vooral het algehele design overzichtelijker moest worden. Het behoud van de kleuren was hierbij een vereiste. Uiteraard was het doel van de klant om meer traffic/conversie te generen met de nieuwe website.

Projectaanpak

De huisstijl van KWIZ heeft veel kleuren en deze hebben we dan ook verwerkt in een nieuw fris design. In het nieuwe design gebruiken we deze kleuren en een strakke, heldere indeling  om de diensten van KWIZ duidelijk naar voren te brengen. Ook wordt er nu gebruik gemaakt van een grote visual om het geheel meer aan te kleden.

Voor de nieuwe website is er gekozen voor een WordPress website, omdat de inhoud en het doel van de website goed aansluiten op dit CMS. De WordPress website maakt gebruik van de nieuwe Gutenberg editor. De stylesheet is volledig in Sass gemaakt en de website maakt minimaal gebruik van Javascript voor dynamische elementen. We hebben bij deze website geprobeerd om zo weinig mogelijk Bootstrap te gebruiken om beter te kunnen garanderen dat het design pixel perfect wordt gefaciliteerd.

De website is gericht op het verspreiden van informatie met daarbij de mogelijkheid om middels een contactformulier contact op te nemen met KWIZ. Verder is er natuurlijk rekening gehouden met zowel desktop als mobiele apparaten. De website schaalt dan ook mee op basis van de hoogte/breedte van de viewport.

Onderzoek, advies en informatiemanagement

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

SchoolpleinNoord

SchoolpleinNoord is een initiatief van het Regionaal Transfer Centrum Groningen (RTC), een samenwerkingsverband tussen veertien schoolbesturen uit Groningen Stad & Ommeland. SchoolpleinNoord wil de arbeidsmarktproblematiek voor het primair- voortgezet- en speciaal onderwijs in de Noordelijke regio beter aan pakken door samen te werken, kennis te delen en het imago van het onderwijs te versterken.

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50