BVB bouwsupport

BVB bouwsupport | Website

BVBbouwsupport.nl

BVB bouwsupport is een bedrijf dat opdrachtgevers in de bouw voorziet van kandidaten die opzoek zijn naar een baan. BVB bouwsupport staat nauw naast deze kandidaten en begeleid hun in dit traject. Voor talloze organisaties zijn zij werkzaam als preferred supplier. Zij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten zij precies wie bij welk project past en maken ze de perfecte match.

Cliënt

BVB bouwsupport

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, design, front-end development

Teamleden

Opdracht

De opdracht was het ontwikkelen van een website die voornamelijk dichtbij de kandidaat staat, dus met veel persoonlijke uitingen. Daardoor is er gekozen voor een koppeling met social media en het delen van foto’s van de kandidaten zelf tijdens hun werkzaamheden. De website moest een stoere en toegankelijke uitstraling hebben. Verder was het belangrijk dat de kandidaat op de website eenvoudig bij een opdrachtgever kan komen, zonder al te lange formulieren, profielen of stappen te moeten zetten.

Projectaanpak

Het project is in samenwerking met de klant tot stand gekomen als een nieuwe website. De website is gebaseerd op de website van het moederbedrijf: multiselect.nl. Om wel een eigen identiteit te krijgen, is ervoor gekozen om op de website een andere indeling op de homepage te ontwerpen en te realiseren. Hierdoor heeft de social media wall een prominente plek gekregen.

Korte lijnen en persoonlijke aandacht zijn de standaard

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50