Vigr

Vigr | Website

Vigr.nl

Vigr is een nieuw en deskundig executive search bureau, dat zich met een frisse blik richt op opdrachten voor management- en directiefuncties in Finance en Legal. Vigr vult op zowel interim opdrachten in als werving en selectie opdrachten voor vaste functies. Vigr is is afgekomst van Vigor. Vigor betekent: kracht, bedrijvigheid, energie en dynamiek. Tevens de sleutelwoorden van Vigr.

Cliënt

Vigr

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, front-end development

Teamleden

Björn Valk, Martijn Prins, Sander Romkes

Opdracht

De opdracht was, op basis van een door een derde partij aangeleverd ontwerp, om een nieuwe website op te zetten. Deze moest kunnen communiceren met een ATS voor de afhandeling van vacatures/sollicitanten.

Projectaanpak

Na de aanvraag zijn we in samenwerking met Depositado gestart aan de realisatie van de website. Depositado is verantwoordelijk voor de grafische realisatie waarna wij vervolgens de designs hebben omgezet naar een functionele website. Voor de bouw van vigr.nl hebben we gekozen voor Drupal, zodat deze eenvoudig kan aansluiten op de gekozen ATS.

Kracht, bedrijvigheid, energie en dynamiek

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Horeca helpt de zorg

Nu Nederland wederom wordt overspoeld door het coronavirus, kunnen zorgorganisaties in Groningen, Friesland en Drenthe alle personele hulp goed gebruiken. Op deze website komt het aanbod van horecapersoneel en horecaondernemers en de vraag van zorgorganisaties in de regio samen. Horecapersoneel kan worden ingezet om niet-zorgtaken van zorgpersoneel over te nemen.

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50