Novesta

Novesta | Website

Novesta.nl

Novesta is een executive search bureau met een zeer duidelijk en herkenbaar profiel voor kandidaten en opdrachtgevers. Zij vervullen management- en directieposities en essentiële specialistische functies (zowel vast als interim) in Bouw, Vastgoed, Infra, Toeleverende industrieën, Overheid en Woningcorporaties.

Cliënt

Novesta

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, design, front-end development

Teamleden

Alies Hoff, Martijn Prins, Sander Romkes

Opdracht

Vanuit de klant ontstond de vraag om hun huidige executive recruiting website om te zetten naar een nieuw, bij de tijds en professioneel ogende website. Met name de koppeling met de nieuwe ATS was een belangrijk item, waardoor het beheer van zowel vacatures als kandidaten eenvoudiger uit te voeren is.

Projectaanpak

Nadat de vraag bij ons is neergelegd om bovenstaande opdracht te realiseren, zijn we bezig gegaan met de grafische vormgeving. In samenwerking met Novesta zijn we tot dit eindresultaat gekomen waar beide partijen zeer over te spreken zijn.

Vervolgens is de grafische realisatie doorgezet naar de afdeling techniek en zijn we de development fase gestart. We hebben gekozen voor het CMS Drupal 8 om zo eenvoudig de koppeling met de nieuwe ATS te kunnen realiseren. Door middel van de keuze hoe de website is opgebouwd, kan de klant zelf eenvoudig teksten/afbeeldingen aanpassen en toevoegen. De front-end is gebaseerd op Bootstrap 4 om zodoende de website op een mooie manier responsive te maken.

Focus op resultaat

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50