Flinter

Flinter | Website

Flinter.nl

Flinter vertaalt HR innovaties naar een maatwerk aanpak voor haar opdrachtgevers. Duurzaam partnerschap is bij bij Flinter geen thema, maar een vanzelfsprekendheid. Daarbij delen ze graag kennis en ervaring met hun opdrachtgevers, want alleen samen kom je verder en houden ze HR in beweging.

 

Cliënt

Flinter

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, design, front-end development

Teamleden

Opdracht

In samenwerking met Flinter was de opdracht het neerzetten van een trendy en frisse website. Met de website moest er goed naar voren komen wat Flinter precies doet en waarvoor ze staan. In tegenstelling tot Multiselect waarbij het voornamelijk om vacatures draait, is Flinter een content-driven website waar de nadruk op de inhoud wordt gelegd.

Projectaanpak

Middels een oriënterend gesprek hebben we hoogte mogen nemen over wat precies de bedoeling was met de website. Op basis van dit gesprek is er een one-page website opgezet die zich voornamelijk richt op de content. Er is gekozen voor het gebruik van frisse kleuren en een hedendaags, doeltreffend en content driven design.

Na het design is de technische realisatie in gang gezet en hebben we gekozen voor het Drupal CMS. Tijdens deze realisatie hebben we in overleg met de klant ervoor besloten om ook blog items toe te voegen om de content aan te sterken. Daarnaast is er een aparte netwerk landingspagina opgezet om mensen te werven voor het Flinter netwerk.

Vooruit in verandering vanuit de kracht van verbinding

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50