Module

Module Personeelsdiensten | Website

Klaar voor de toekomst

Een goede website moet vandaag de dag aan vele eisen voldoen. Om je doelgroep op de wenken te kunnen bedienen, moet je site op alle devices even goed bereikbaar en bruikbaar zijn. Het continu meebewegen met alle technische ontwikkelingen is daarom cruciaal.

Cliënt

Module Personeelsdiensten

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, front-end development

Teamleden

Tijd voor verandering

De website van Module Personeelsdiensten was sterk verouderd; niet responsive, een verouderd CMS en aan zijn technische limiet en houdbaarheid. Tijd voor verandering dus!

De opdracht was tweeledig: zorg voor een responsive website die technisch weer jaren vooruit kan en die door niet-technici eenvoudig zelf beheerd kan worden.

Projectaanpak

Het project is gestart met een gezamenlijke kick-off, om de richting en aanpak te bepalen. Gedurende het project is er veel en intensief contact geweest. Afstand was hierbij geen probleem.

Design

De look and feel is aangeleverd door Module. Waar nodig hebben we de templates geoptimaliseerd voor juist mobiel gebruik. Ook hebben we veel aandacht besteed aan beeldmateriaal dat past bij de beleving van de doelgroep.

Techniek

De site is gebouwd in Drupal. Vereisten waren dat de content eenvoudig kon worden beheerd en dat de volgorde van vacatures op de homepage konden worden aangepast. Tevens is Drupal bij uitstek geschikt voor een solide koppeling met externe partijen voor data uitwisseling en import van vacatures. Er is op verzoek van de opdrachtgever uitdrukkelijk gekozen om mobiel solliciteren zonder cv-upload te laten plaatsvinden. Uiteraard was een cv uit de Cloud toevoegen ook mogelijk geweest.

Een eenvoudig te beheren, goed vindbare én goede responsive website met een future proof cms, zodat ook in de toekomst functionaliteiten eenvoudig kunnen worden aangepast en toegevoegd.

Communicatie. Creatie. Grafimedia.

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50