Multiselect

Multiselect | Website

Multiselect.nl

Multiselect is een groot landelijk recruitmentbureau, gericht op de bemiddeling van actief en latent werkzoekende kandidaten in de bouw en techniek. Met meer dan 1000 vacatures bij meer dan 200 opdrachtgevers…

Cliënt

Multiselect

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, design, front-end development

Teamleden

Elbert Jan Woudstra, Bjorn Valk, Marcel Smidtman, Martijn Prins, Alies Hoff & Dominique van Oostveen

Achtergrond

Multiselect is een groot landelijk recruitmentbureau, gericht op de bemiddeling van actief en latent werkzoekende kandidaten in de bouw en techniek. Met meer dan 1000 vacatures bij meer dan 200 opdrachtgevers zorgt Multiselect voor de volgende stap in carrière van de werkzoekende kandidaten in de bouw en de techniek. Voor grote en minder grote bedrijven staat Multiselect klaar om brede en specifieke arbeidsvraagstukken op te lossen.

Opdracht

Multiselect was toe aan een nieuwe professionele online omgeving met een persoonlijke uitstraling.

Voor ByYourSite was het de opdracht om een nieuwe professionele website te ontwikkelen en te bouwen die aansluit bij de vraag van de kandidaten, de opdrachtgevers en Multiselect zelf. ByYourSite heeft een nieuw design ontwikkeld dat aansluit op de doelgroep. Daarnaast is de website ontwikkeld om op technisch vlak optimaal te presteren bij de integratie van diverse koppelingen.

Projectaanpak

We hebben gekeken naar de nieuwste technologieën en ontwikkelingen omtrent vacaturewebsites. In combinatie met deze factoren en de bijtijdse ontwerpen, is zowel het ontwerp als de techniek tot stand gekomen. De ruimtelijke vlakken met de gekozen lettertypes creëren een overzichtelijk geheel met de ideale datavisualisatie voor vacatures.

De website draait op Drupal wat zich uit in een solide technische basis, waar veiligheid, eenvoud en snelheid hoog in het vaandel staan!

Ingenieurs kiezen voor Multiselect

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Module

Een goede website moet vandaag de dag aan vele eisen voldoen. Om je doelgroep op de wenken te kunnen bedienen, moet je site op alle devices even goed bereikbaar en bruikbaar zijn. Het continu meebewegen met alle technische ontwikkelingen is daarom cruciaal.

Website

Module Personeelsdiensten

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50