GGZ Noord

GGZ Noord | Website

GGZNoord.nl
GGZ Noord bestaat uit alle samenwerkende noordelijke GGZ-organisaties. Zij bundelen samen hun krachten. Op de website van GGZ Noord worden verhalen verzameld over de geestelijke gezondheidszorg, maar leren mensen ook meer over het vak en krijg je inkijkjes in de dagen van zorgprofessionals en cliënten.  Daarnaast worden er vacatures en bijeenkomsten gedeeld.

Cliënt

GGZ Noord

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, front-end development

Teamleden

Opdracht

Het neerzetten van een campagnewebsite om aandacht te geven aan GGZ in het noorden van Nederland. Op de website moet informatie worden gedeeld onder andere in de vorm van verhalen van zorgprofessionals, en deze informatie moet worden gecombineerd met het aanbieden van vacatures en bijeenkomsten.

Projectaanpak

Het project is in samenwerking met ZorgpleinNoord en Buenaparte tot stand gekomen. Samen met hen hebben wij de wensen besproken om vervolgens tot een design en CMS keuze te komen. Buenaparte is verantwoordelijk voor de grafische realisatie die wij vervolgens technisch hebben neergezet om zo een mooie werkende website te creëren. Om de klant een vriendelijke beheeromgeving te geven waarin veel aangepast kan worden, is er gekozen voor het CMS WordPress. Dankzij de website wordt er een goed beeld geschetst van de geestelijke gezondheidszorg en de verslavingszorg.

‘Geen dag is hetzelfde in de GGZ’

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Horeca helpt de zorg

Nu Nederland wederom wordt overspoeld door het coronavirus, kunnen zorgorganisaties in Groningen, Friesland en Drenthe alle personele hulp goed gebruiken. Op deze website komt het aanbod van horecapersoneel en horecaondernemers en de vraag van zorgorganisaties in de regio samen. Horecapersoneel kan worden ingezet om niet-zorgtaken van zorgpersoneel over te nemen.

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50