GroBusiness

GroBusiness | Website

Grobusiness.nl
GroBusiness is een onafhankelijk verbindingspunt voor ondernemers in Groningen. Zij ondersteunt ondernemers bij het realiseren van hun ambities en inspireert nieuwe plannen bij Groningse ondernemers. Ook deelt GroBusiness ervaringen, kennis en expertise en ondersteunt bij de groei van bedrijven. Alles om ondernemers een stap verder te helpen. Een centraal punt waar ondernemers terecht kunnen met al hun vragen. GroBusiness is een initiatief van Economic Board Groningen.

Cliënt

GroBusiness

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, front-end development

Teamleden

Maija Grudule, Martijn Prins en Talitha Voortman

Opdracht

De opdracht was om een onafhankelijk portaal te ontwikkelen waar alle ingrediënten aanwezig zijn om ondernemers uit Stad en Ommeland verder te helpen. De website informeert ondernemers (en andere doelgroepen) over de producten en diensten van het ondernemersportaal. Zij kunnen er terecht voor kennis, inspiratie en al hun ondernemersvragen.

Projectaanpak

In samenwerking met Buenaparte hebben wij de website van GroBusiness ontwikkeld. Buenaparte is verantwoordelijk voor de merkidentiteit, het logo en de huisstijl. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de website. Aangezien de website in korte tijd moest worden gebouwd is er gekozen voor het CMS WordPress. Ook om de website naderhand makkelijk te kunnen beheren.

Het ontwikkelen van de website hebben wij in verschillende fases ingedeeld in verband met de snelle livegang. Fase 1 was een strakke deadline om de website livegang waardig te maken. Dit houdt in dat nog niet alle functionaliteiten gelijk werden doorgevoerd. Een aantal functionaliteiten werden ingedeeld in latere fases. Hierbij hebben we in het oog gehouden om iedere fase een zo volledig mogelijke website op te leveren.

Groningen biedt goede grond voor ondernemen

 

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

GGZ Noord

GGZ Noord bestaat uit alle samenwerkende noordelijke GGZ-organisaties. Zij bundelen samen hun krachten. Op de website van GGZ Noord worden verhalen verzameld over de geestelijke gezondheidszorg, maar leren mensen ook meer over het vak en krijg je inkijkjes in de dagen van zorgprofessionals en cliënten.  Daarnaast worden op de website vacatures gedeeld.

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50