Niet onder mijn neus

RIEC Noord | Website

Nietondermijnneus.nl

Sommige criminaliteit zie je niet als je niet goed kijkt. Terwijl het onder je neus gebeurt. De buurman die wiet verbouwt op zolder. De bestelbus waaruit ‘savonds laat een container wordt leeggegooid in de sloot. De buurvrouw die afrekent met briefjes van 100. Zij ondermijnen de veiligheid in de buurt.

Het RIEC Noord (Regionaal Informatie- En Expertise Centrum) ondersteunt partners bij de aanpak van georganiseerde criminaliteit in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Met als doel samenwerking te stimuleren en de overheid en maatschappij weerbaarder te maken om zo ondermijning tegen te gaan.

Cliënt

RIEC Noord

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, front-end development

Teamleden

Björn Valk, Dominique van Oostveen en Maija Grudule

Opdracht

Het neerzetten van een overtuigende website voor de campagne van het RIEC Noord. Deze moest aanspreken en innovatief zijn. Door het gebruik van specifieke animaties in combinatie met een strak design (met dank aan Buenaparte) zijn we tot dit geweldige eindresultaat gekomen.

Projectaanpak

In samenwerking met Buenaparte hebben wij deze website gerealiseerd. Zij zijn verantwoordelijk voor de campagne, het concept en het design. Deze campagne is gecreëerd voor de bewustwording van ondermijnende criminaliteit in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Wij zijn verantwoordelijk voor de technische realisatie van de website.

Op basis van de gesprekken met Buenaparte hebben we gekozen voor een nieuwe JS-bibliotheek. Hiermee konden we sneller schakelen en beter animaties wegzetten. Door dit geheel door een persoon te laten uitzoeken/ontwikkelen hebben we een mooi geheel kunnen neerzetten die solide staat en flexibel is om code technisch uitgebreid te kunnen worden.

Herken jij de signalen van drugscriminaliteit?

bezoek de website

deel deze case via facebook of twitter

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50