Stage lopen bij ByYourSite doe je zo…

Alies | 01 november 2015

Wie zoeken wij

Wij zoeken enthousiaste en jonge talenten die ons team kunnen versterken en bijdragen aan de gezelligheid en kennis binnen het bedrijf.

We verwachten van je dat je je flexibel opstelt en met een actieve houding je stage te lijf gaat. In ruil daarvoor bieden we professionele begeleiding en de kennis van de verschillende experts die werken bij ByYourSite. In de onderstaande stappen kun je gemakkelijk zien hoe je een stageplek bij ByYourSite kunt veroveren.

Een stageplek vinden in Groningen

Een stage biedt de kans om op een actieve manier ervaring op te doen binnen het vakgebied waar je voor aan het leren bent. Maar naast veel leren wil je natuurlijk ook gewoon een stageplek waar je iedere dag met plezier naartoe gaat en waar je samen kunt werken met leuke mensen. En je wilt natuurlijk gewoon stage lopen bij het leukste web-bedrijf van Groningen, dat beschikt over een zwembad op het dak…

Wij bieden regelmatig stageplekken aan binnen diverse disciplines die komen kijken bij het ontwikkelen van websites, applicaties en games.

Stap 1: Contact zoeken

Als we niet weten dat je bestaat, kun je ook niet bij ons aan de slag. Wanneer je na het lezen van de vacature vragen hebt kun je best (telefonisch) contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 050 588 54 50 en te vragen naar ons stage opperhoofd Alies Hoff. Ook kun je een mailtje sturen naar stage@byyoursite.nl.

Stap 2: CV, motivatie en portfolio

Of je nu eerst belt of meteen een sollicitatie stuurt, we willen graag meer van je weten. Dat kan het beste door het sturen van een motivatiebrief en je CV. Maar misschien zijn we nog wel meer geïnteresseerd in wat je maakt en wat je kunt. Je portfolio opsturen is dus echt een must.

Stap 3: Kennismakingsgesprek

Wanneer we denken dat je binnen ons team past nodigen we je uit om langs te komen op ons kantoor in Groningen (Westerhaven 13-1, 9718 AW). Naast het kennismaken zullen we het hier hebben over je skills en de verwachtingen van beide kanten. Wat wil je graag leren, wat vind je leuk om te doen, wat verwachten wij van jou, wat willen we graag doen, dat soort dingen.

Stap 4: The verdict

Na het gesprek kijken we op welk plekje je het beste binnen onze organisatie past, of we je kunnen bieden wat je wilt en of wij je in kunnen zetten bij onze werkzaamheden. In een tweede gesprek gaan we dieper in op werkzaamheden, wat je gaat doen, met wie en wanneer. Dan bespreken we ook direct de praktische zaken zodat we je stage definitief kunnen maken.

Ook stage lopen?

We staan altijd open voor studenten die zich willen ontwikkelen. Zie je nu een vacature in een andere periode dan dat jij eigenlijk moet stage lopen? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn! Bel voor meer informatie of mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit zijn onze stageplaatsen, er zit vast iets voor je bij!

 

 

even overleggen?

050 588 54 50 info@byyoursite.nl
Westerhaven 13-1 || 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50