Werken bij BYYOURSITE

Werken bij ByYourSite betekent niet in hokjes denken en altijd iedere uitdaging aan willen gaan. Laat ons je uitdagen en je horizon verbreden binnen jouw vakgebied als onderdeel van ons jonge en dynamische team!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en mensen met een goede visie binnen de diverse aspecten van online. Neem een kijkje tussen de vacatures die we op dit moment open hebben staan, of stuur ons vol enthousiasme een open sollicitatie. Heb je vragen of wil je meer weten over ons of onze vacatures? Neem dan contact met ons op.

Ook zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe stagiairs voor het versterken van ons team.

Vacatures

Senior php developer

Full time, per direct

Als senior PHP developer ben je verantwoordelijk voor het (technisch) vertalen en realiseren van concepten en ontwerpen. Binnen een projectteam ben jij degene die functioneert als teamleider en ga je samen met je team de uiteindelijke websites en applicaties ontwikkelen. Je zult werken met verschillende frameworks…

Bekijk vacature

Game Developer/ Programmeur

Full time, per direct

Als Game developer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, technisch ontwikkelen en onderhouden van spellen en bijbehorende interne tools. Samen met het team werk je aan het technische aspect van een game engine, inclusief de gameplay loop, GFX rendering, SFX, threading, networking, en scripting…

Bekijk vacature

Account Manager B2B

Full time, per direct

Voor de vacature van accountmanager zoeken we ondernemende mensen met een passie voor web- en media diensten. Je bent verantwoordelijk voor acquisitie en accountmanagement. Je werkt nauw samen met het productieteam, waarbij jouw rol ligt in het vergroten van onze dienstverlening. Je weet wat er speelt bij jouw klant, je bent adviseur en draagt daarmee bij aan de professionaliteit die ByYourSite uitstraalt naar de klant. En uiteraard weet je mooie opdrachten binnen te halen.

Bekijk vacature

Stagiair Webdeveloper

Full time, september / februari

We zoeken een enthousiaste en ambitieuze stagiair Webdevelopment. We zijn op zoek naar iemand die inititatief neemt en kritisch is op zijn eigen werk. Daarnaast vind je het leuk om klanten te woord te staan en ze te helpen bij vragen of problemen met hun of over hun website.

Bekijk vacature

Stagiair Game Design

Full time, september / februari

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve Game designer die ons Game team komt versterken. De taak van de stagiair is om onder begeleiding van onze senior game designer te werken aan de verdere uitwerken van het concept, het creëren van gameplay- en interactieprototypes voor specifieke features van de game

Bekijk vacature

ByYourSite

Bij ons kom je terecht in een inspirerende werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s. We werken hard, en zijn altijd op zoek naar uitdagingen en kansen. En we hebben vooral ook veel plezier, in ons werk maar ook met elkaar. We zijn ervan overtuigd dat ons plezier uitstraalt naar onze opdrachtgevers.

Wij bieden

  • Uitdagende projecten voor verschillende kleine en grote opdrachtgevers
  • Opdrachten waarbij je intelligentie, kennis en creativiteit uitgedaagd worden
  • Zeer informele en collegiale, maar professionele sfeer binnen een jong team
  • Collega’s met dezelfde gedrevenheid als jij
  • Mogelijkheid tot scholing, conferentiebezoek e.d.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij ByYourSite te komen werken, maar vind je op dit moment geen openstaande vacature die bij je past? Stuur dan je motivatiebrief en cv. Wij staan open voor enthousiate mensen die met hun kennis en ervaring ons team willen komen versterken.
sollicitatie@byyoursite.nl


050 588 54 50

Vragen over onze diensten of geïnteresseerd in een vrijblijvend prijsopgave? Bel ons vandaag nog!

vraag een offerte aan

Bij ons werken

Op zoek naar een nieuwe
uitdaging? Bekijk snel onze
openstaande vacatures.

Solliciteer

Onze Diensten

Benieuwd wat wij allemaal doen? Neem een kijkje achter de schermen en lees
meer over onze diensten.

Lees meer