Een baan kiezen met Continu

Evert | 30 april 2018

De Olympische Winterspelen zijn achter de rug en Nederland was heer en meester op het onderdeel schaatsen. Sterker nog alle medailles heeft Nederland gewonnen met schaatsen. De kwaliteit die de Nederlanders hebben als het gaat om schaatsen heeft ByYourSite al ervaren tijdens de kwalificatierondes voorafgaand aan de Spelen. Onze klant Continu is sponsor van Team Platina en heeft ByYourSite uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de kwalificatierondes. Tijdens deze prachtige avond zijn diverse baanrecords gebroken. Wat is het geheim van de jarenlange succesvolle samenwerking tussen ByYourSite en Continu?


Continu is specialist en intermediair voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan in de bouw en techniek. Het doel van Continu is het verbinden van opdrachtgevers en topkandidaten van mbo- tot en met executive niveau. Om dit doel te behalen is het noodzakelijk dat topkandidaten en bedrijven Continu bereiken via de website www.continu.nl.

ByYourSite is dagelijks bezig met het optimaliseren van de online omgeving van Continu om ervoor te zorgen dat topkandidaten en bedrijven elkaar vinden via Continu. De optimalisaties variëren van een nieuwe gebruikersvriendelijke en conversiegerichte website met een modern en aansprekend design tot het koppelen van complexe software en data aan databases.

Specialist

Waar Continu specialist is in het verbinden van opdrachtgevers aan topkandidaten, is ByYourSite specialist in het ontwikkelen van een conversiegerichte recruitmentwebsite.

Om de topkandidaten te bereiken is het de uitdaging om een design te ontwerpen met de uitstraling die past bij de doelgroep van actief en latent werkzoekende kandidaten in de bouw en techniek. De vormgeving zorgt ervoor dat de kandidaten zo snel mogelijk door de website kunnen navigeren om te solliciteren op hun droombaan.

ByYourSite adviseert en implementeert de integratie van ingewikkelde recruitmentkoppelingen en oplossingen. Hierdoor kunnen de consultants van Continu zo snel mogelijk de kandidaten helpen bij de zoektocht naar hun ideale baan.

Het gehele recruitmentproces, van de zoektocht van de kandidaat tot en met de plaatsing van de kandidaat, verloopt door het design en integratie van recruitmentsoftware gemakkelijk en snel.

Trends

Tijdens de jarenlange samenwerking met Continu zijn we samen op diverse trends en ontwikkelingen ingesprongen om op elk moment werkzoekenden te helpen bij het vinden van hun gewenste nieuwe baan. Het design hebben we door de jaren heen aangepast, zodat deze voortdurend aansluit bij de doelgroep van Continu. We hebben door de jaren heen gevarieerd in de branding van Continu en het centraal stellen van de kandidaten.

Het gebruik van mobiele apparaten is van grote invloed geweest op het gebruik van de website door de actief en latent werkzoekende bezoekers. Om het sollicitatieproces via mobiele apparaten snel en gebruikersvriendelijk te laten verlopen, is een aparte mobiele applicatie ontwikkeld.

Tot slot

De jarenlange samenwerking tussen Continu en ByYourSite zorgt ervoor dat we er dagelijks alles aan doen om de beste afstemming tussen het recruitmentproces, de kandidaten en de website te ontwikkelen. Samen de kwalificaties beleven onder een gemoedelijke sfeer en een stampotje, dat is het resultaat van een goede samenwerking!

Ben je geïnteresseerd in de complete recruitment oplossingen die ByYourSite ontwikkelt? Neem dan contact met ons op via 050 588 5450. Wij denken graag met je mee om de beste oplossingen voor jouw bedrijf te ontwikkelen.

even overleggen?

050 588 54 50 info@byyoursite.nl
Westerhaven 13-1 || 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50