Development

Veel van de websites die we bij ByYourSite ontwikkelen worden gerealiseerd vanuit een marketing-oogpunt, gericht op het ontsluiten van informatie of het aanzetten tot actie bij de bezoeker.

Er gebeurt echter ook ‘achter de schermen’ veel op het internet. Online systemen en applicaties die gericht zijn op het automatiseren en het stroomlijnen van interne processen bijvoorbeeld. Of om kosten te besparen bij terugkerende opdrachten. Bij applicatie ontwikkeling gaat het vrijwel altijd om maatwerk, gemaakt volgens de eisen en wensen van de klant.

Recruitment websites

Het ontwikkelen en onderhouden van recruitment websites en werving en selectie applicaties behoort tot één van de kernactiviteiten van ons bedrijf. Met jarenlange ervaring binnen deze branche en indrukwekkende namen in ons portfolio zijn we een betrouwbare en bekwame partner voor al jouw wensen op het gebied van applicatie ontwikkeling.

Het bedenken en realiseren van concepten op het gebied van online recruitment, participatie en re-integratie behoren tot de werkzaamheden die wij verrichten binnen deze branche. Met onze brede technische kennis en gestructureerde manier van werken kan ook jouw bedrijf profiteren van onze expertise.

WordPress websites

De realisatie van kleinere en corporate websites  gebeurt bij ons in WordPress. WordPress is een opensource ontwikkelplatform met een zeer flexibel CMS waarin wij snel en doelbewust kwaliteit websites kunnen ontwikkelen.

Websites die wij ontwikkelen in WordPress voldoen aan de huidige webstandaarden en onze programmeurs zijn gespecialiseerd in het opleveren van op maat gemaakte websites naar de hoogste kwaliteitseisen. WordPress leent zich zeer goed voor fraaie en mobiel vriendelijke websites voor het MKB.

Drupal development

Voor de zwaargewichten op het gebied van webontwikkeling zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen in Drupal. Dit moderne en flexibele CMS biedt een betrouwbaar systeem waarin verschillende componenten eenvoudig beheerd kunnen worden. Het systeem is uitermate geschikt voor de wat zwaardere online applicaties en websites.

Drupal wordt gebouwd en onderhouden door een zeer actieve community van developers van over de hele wereld. Uiteraard mogen onze programmeurs zich daar ook toe rekenen. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en laten je graag de mogelijkheden van Drupal zien!

Corporate websites

Het promoten van jouw bedrijf via het internet is erg belangrijk en biedt vaak veel toegevoegde waarde voor jouw bedrijfsvoering. Het laten ontwikkelen van een website die voldoet aan de laatste eisen en potentiële klanten bereikt is de insteek van de corporate websites die we ontwikkelen.

Je kunt bij ons terecht voor alle aspecten die komen kijken bij het ontwikkelen van een nieuwe corporate website. Denk bijvoorbeeld aan een volledig nieuw ontwerp en een mobiel vriendelijke website die geoptimaliseerd is voor zoek- machines. Ga met ons het gesprek aan en leer waarom wij vinden dat je er goed aan doet om eens in de drie jaar jouw bedrijfswebsite te vernieuwen.

Webshops

Het ontwikkelen of bouwen van een webshop kan in allerlei vormen of maten. ByYourSite houdt zich al enkele jaren bezig met het ontwikkelen van hoogstaande en gemakkelijk te beheren webshops in het ontwikkelsysteem Opencart. Dit systeem zorgt ervoor dat je gemakkelijk aan de slag kunt met jouw eigen webshop.

Ook bieden wij al enkele jaren betrouwbaar advies aan webshop eigenaren als het aankomt op optimalisatie of het verbeteren van verouderde technieken. Door zelf ook enkele webshops te beheren hebben we het inzicht en de kennis in huis die we graag met je delen.

Mobile

Mobielvriendelijke webontwikkeling is belangrijker dan ooit. Niet alleen bevindt meer dan 50% van jouw bezoekers zich op een mobile device bij het bezoeken van jouw website, maar is dit tegenwoordig ook een relevante factor voor de ranking van jouw website in zoekmachines als Google.

Onze producten worden tegenwoordig standaard responsive opgeleverd. Ook kunnen we je van dienst zijn als het aankomt op het mobielvriendelijk maken van jouw huidige website. Door rekening te houden met mobiele apparaten zoals tablets of smartphones tijdens de ontwerpfase ben je er zeker van dat je op de juiste manier jouw doelgroep kunt bereiken.

Wij werken samen met:


050 588 54 50

Vragen over onze diensten of geïnteresseerd in een vrijblijvend prijsopgave? Bel ons vandaag nog!

vraag een offerte aan

Bij ons werken

Op zoek naar een nieuwe
uitdaging? Bekijk snel onze
openstaande vacatures.

Solliciteer

Onze Diensten

Benieuwd wat wij allemaal doen? Neem een kijkje achter de schermen en lees
meer over onze diensten.

Lees meer