Online marketing

Een nieuwe website laten ontwikkelen is vaak niet genoeg voor het behalen van het gewenste resultaat. Door het inzetten van online marketing activiteiten kun je met een actieve insteek nieuwe bezoekers en potentiële klanten bereiken. Naast adverteren kun je denken aan zoekmachine optimalisatie of het optimaliseren van het gebruiksgemak van jouw website.

Wanneer jouw website is opgeleverd begint eigenlijk pas het echte werk in de vorm van online marketing. Hoe krijg ik nieuwe klanten op mijn website? En hoe zorg ik ervoor dat mijn bezoekers klanten worden? Dat zijn enkele vragen waar wij het antwoord op hebben. Door samen te kijken naar de doelgroep en geschikte online marketing instrumenten te selecteren kun je zo veel meer uit jouw website halen.

ZOEKMACHINE
OPTIMALISATIE

Bij zoekmachine optimalisatie draait het om het verbeteren van uw website voor het behalen van hogere posities in zoekmachines zoals Google. Wij zijn gespecialiseerd in zowel technische als content optimalisatie voor het behalen van betere resultaten. Ook bieden we in-house trainingen voor marketeers en website beheerders voor het optimaliseren van uw website.

Het draait in de wereld van de SEO om veel meer dan het publiceren van veel tekst of het krijgen van links naar jouw website. Hoewel deze factoren nog altijd belangrijk zijn, zijn er talloze andere factoren die ervoor zorgen dat jouw website beter wordt gevonden. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden en verbeterpunten met je te bespreken.

Google Analytics

Een belangrijke tool voor het begrijpen en communiceren met jouw online bezoekers is Google Analytics. Door deze standaard op jouw website te installeren, heb je altijd inzicht in de resultaten van jouw website. Ook biedt het vele interessante inzichten in het gedrag van de bezoekers waardoor het inzetten van een optimalisatie traject gericht kan gebeuren.

Het meten van het gedrag van de bezoekers biedt een solide basis voor het optimaliseren van jouw website. Daarbij is het vaak een cruciaal element bij het bepalen van nieuwe strategieën of het ontdekken van gemiste mogelijkheden. De statistieken in Google Analytics vormen tevens een goed referentiekader bij het inzetten van optimalisatietrajecten.

Wij werken samen met:


050 588 54 50

Vragen over onze diensten of geïnteresseerd in een vrijblijvend prijsopgave? Bel ons vandaag nog!

vraag een offerte aan

Bij ons werken

Op zoek naar een nieuwe
uitdaging? Bekijk snel onze
openstaande vacatures.

Solliciteer

Onze Diensten

Benieuwd wat wij allemaal doen? Neem een kijkje achter de schermen en lees
meer over onze diensten.

Lees meer