Website hosting

De hosting van een website is onherroepelijk verbonden met de creatie en ontwikkeling van jouw website. Hierbij huur je als het ware een stukje schrijfruimte op een server. Wij helpen en adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden die komen kijken bij het afnemen van een dergelijke service.

Zelf bieden wij ook verschillende oplossingen op maat wat betreft hosting. Daarbij zijn we in staat om je bij te staan met onze helpdesk en kunnen we dit bieden tegen competitieve prijzen. We beseffen dat de hosting van jouw website gemakkelijk en snel moet zijn en daar zorgen we dan ook voor. Zo kun je je bezig houden met jouw bedrijf.

Betrouwbare
servers

Ook voor grotere websites kun je bij onze hosting afdeling terecht voor betrouwbare hosting. Omdat wij samenwerken met enkele prominente partijen voor het afhandelen van de hosting kun je er op vertrouwen dat jouw website altijd online beschikbaar blijft.

Aan de hand van jouw wensen valt er te kiezen uit verschillende soorten server hosting. Wanneer flexibiliteit belangrijker is dan rekenkracht of een grote opslagcapaciteit, dan is het vaak verstandig om voor een VPS server (virtual private server) te gaan. Komt het meer aan op gegarandeerde performance, kies dan voor een dedicated server. Laat je goed adviseren bij het selecteren van een geschikte hosting oplossing en neem vandaag nog contact met ons op.

Domeinnamen

Ook voor het vastleggen van domeinnamen kun je terecht bij onze hostingafdeling. Het vastleggen van domeinnamen wordt uitgevoerd door ons waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Ook het verhuizen van domeinen en/of websites zijn voor ons dagelijkse kost.

Het inspelen op trends en het vastleggen van interessante domeinnamen kan erg interessant zijn voor jouw online bedrijfsvoering. Wij zorgen er bij ons voor dat je de beste service ontvangt tegen concurrerende prijzen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Je komt daarbij niet voor verrassingen te staan door stijgende kosten in de jaren dat je jouw hosting aan ons toevertrouwd.

Wij werken samen met:


050 588 54 50

Vragen over onze diensten of geïnteresseerd in een vrijblijvend prijsopgave? Bel ons vandaag nog!

vraag een offerte aan

Bij ons werken

Op zoek naar een nieuwe
uitdaging? Bekijk snel onze
openstaande vacatures.

Solliciteer

Onze Diensten

Benieuwd wat wij allemaal doen? Neem een kijkje achter de schermen en lees
meer over onze diensten.

Lees meer