VAN CONCEPT TOT
ONLINE PRODUCT

Bij het ontwikkelen van een concept worden creativiteit en functionaliteit bij elkaar gebracht. Door bij voorbaat goed te kijken naar de mogelijkheden kunnen misstappen worden voorkomen wat het eindresultaat ten goede komt.

Door bijtijds een gesprek met ons aan te gaan, kan een idee of concept groeien en haar volledige potentie bereiken. Het sparren of brainstormen over een concept levert vaak interessante inzichten op. De combinatie van creativiteit en jarenlange ervaring maakt ons de ideale sparringpartner voor het ontwikkelen van jouw concept.

Functioneel Ontwerp

Wanneer het concept is uitgedacht is het tijd voor het uitdenken en documenteren van de werking van het product. Dit doen we aan de hand van een functioneel- en/of technischontwerp. Door deze uitgebreide voorbereiding wordt er een solide basis gelegd voor de ontwikkelfase van het project.

Naast het bepalen van de te gebruiken techniek en benodigde features, wordt er een gedetailleerde omschrijving gemaakt van elke functionaliteit en werking van de verschillende componenten. Aan de hand van user stories worden diverse scenario’s doorlopen die de werking van verschillende kanten belicht. Zo wordt de kans op onduidelijkheden en miscommunicatie geminimaliseerd en heeft ons productieteam een goed beeld van het gewenste eindproduct.

Sprint 0

De sprint 0 markeert de start van de ontwikkelingsfase van het project. Tijdens deze fase wordt het team samengesteld dat aan het project zal gaan werken. Onderdeel hiervan is een kick-off meeting waarbij beide partijen elkaar beter leren kennen.

Ook wordt er tijdens de sprint 0 gekeken naar alle overige benodigdheden voor het project. Door alles helder in kaart te brengen kan er zonder zorgen worden begonnen aan de realisatie van het concept.

Advies

Staat je op het punt om een concept te ontwikkelen of heb je iets in gedachten, maar weet je niet precies of het mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor advies en meer inzicht in de mogelijkheden.

Veel keuzes in het beginstadium van een project zijn bepalend voor het verloop en het uiteindelijke succes. Het in kaart brengen van de mogelijkheden en beperkingen is waar we je graag bij adviseren. Uiteraard kun je rekenen op gepaste discretie bij het werken aan innovatieve of baanbrekende concepten.

Content plan

Naast de werking en het ontwerp is het aan te raden om stil te staan bij de content van een nieuwe website of applicatie. Naast informeren is de content ook belangrijk voor het verkrijgen van een goede ranking in zoekmachines.

Door het presenteren van voldoende en volledige content zal de website meer bezoekers trekken. Het schrijven van een content plan zorgt ervoor dat je doelgericht de benodigde informatie kunt verzamelen en schrijven aan de hand van relevante zoekwoorden.

Wij werken samen met:


050 588 54 50

Vragen over onze diensten of geïnteresseerd in een vrijblijvend prijsopgave? Bel ons vandaag nog!

vraag een offerte aan

Bij ons werken

Op zoek naar een nieuwe
uitdaging? Bekijk snel onze
openstaande vacatures.

Solliciteer

Onze Diensten

Benieuwd wat wij allemaal doen? Neem een kijkje achter de schermen en lees
meer over onze diensten.

Lees meer