Continu

Continu | Recruitment website

technische innovatie website

De recruitment wereld is altijd in beweging. De innovaties en trends volgen elkaar in rap tempo op. Zo wordt de candidate experience steeds belangrijker; hoe ervaart de kandidaat ieder moment in het proces? Dit begint direct bij het eerste website bezoek.

Cliënt

Continu

Project

Recruitment website

Opgeleverd

back-end development, design, front-end development

Teamleden

Alies Hoff, Marcel Smidtman, Björn Valk & Elbert Jan Woudstra

meebewegen met de markt

De meeste werkzoekenden beginnen hun zoektocht naar een droombaan online. En net als in het offline leven, geldt ook voor online dat de eerste indruk telt. Alle landingspagina’s van de website moeten dus aanspreken, aansluiten, helder zijn en converteren. Want ook in de recruitmentwereld worden de harde en meetbare resultaten steeds belangrijker. Continu moet meebewegen met de marktontwikkelingen. Een innoverende, heldere, aansprekende, converterende recruitment website is daarbij het startpunt.

de ultieme sollicitatieflow

Vanwege de complexiteit van het project is er voor gekozen een projectteam samen te stellen met mensen van Continu, de designer en ByYourSite. In dit multidisciplinaire team werden eerst alle wensen, eisen en restricties in kaart gebracht. En het ultieme doel geformuleerd; een functionele, duidelijke, converterende website die ook op verschillende devices goed te gebruiken is. Waarbij de sollicitatieflow natuurlijk een van de belangrijkste stappen is. De gebruikerservaring tijdens het sollicitatieproces, voor zowel werkgever al werkzoekende, is cruciaal. Zo moet de werkgever gemakkelijk zijn vacatures of bedrijfsprofiel kunnen managen. De werkzoekenden moeten niet alleen snel en makkelijk kunnen solliciteren, ze moet ook de meest perfect aansluitende vacatures te zien krijgen. Het gaat niet dus niet alleen om kwantiteit maar ook om kwaliteit. Voor het samenbrengen van de vraag en het aanbod hebben we koppelingen met InGoedeBanen (t.b.v. het uitzetten van vacatures) en Textkernel (t.b.v. het matchen van vacatures) in de site geïntegreerd.

continue innovatie

Het adviseren over en toepassen van de nieuwste technische ontwikkelingen die we zien in de markt. Door het strategisch advies kan Continu het sollicitatieproces voor werkgevers en werkzoekenden blijven optimaliseren.

De arbeidsmarkt is springlevend. Ook met alle technische ontwikkelingen moeten we er dus bovenop blijven zitten.

bezoek de website

Dankzij een intensieve samenwerking en de expertise van ByYourSite is er een sterke en converterende website tot stand gekomen. Een site waarin de candidate experience voorop staat. Elke stap in het proces is geoptimaliseerd voor de ultieme gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk gaan de ontwikkelingen hard, dus blijven wij ook samen met ByYourSite werken aan een continue optimalisatie van de site.

Diana van Bommel | Medewerker marketing & inkoop

deel deze case via facebook of twitter

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50