Communicare Network

Communicare Network | Website

Een sociale missie

Een wereld waarin er een passende werkplek is voor iedereen. Dat is waar de bevlogen dames van Communicare Network in geloven. Als schakel tussen opdrachtgevers en freelancers helpen zij niet alleen de ‘gewone’ freelancer aan werk. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen zij om hun talent weer in te zetten.

Cliënt

Communicare Network

Project

Website

Opgeleverd

back-end development, design, front-end development

Teamleden

Marcel Smidtman & Alies Hoff

Helder & activerend

Een heldere website die zowel opdrachtgevers als freelancers aanspreekt en informeert over de mogelijkheden bij Communicare Network. Doel is dat zowel opdrachtgevers als freelancers zich aansluiten bij het netwerk.

Visueel aantrekkelijk & functioneel

Voor beide dames, die zijn opgeleid voor het uitgeversvak, was een design dat aansluit bij hun achtergrond essentieel. Jarenlang hebben ze als managers bij een groot mediabedrijf gewerkt. Hun focus ligt dan ook op het marketingcommunicatie gebied. Niet alleen inhoud is belangrijk, ook de look! Daarom is er gekozen voor een frisse, eigentijdse en professionele look&feel. Door de keuze voor zwart/wit met een accentkleur krijgt de site een stoere en sophisticated uitstraling. Precies zoals Communicare Network is.

De site is gebouwd in WordPress. Het template Avada sluit exact aan bij de wensen die er zijn t.a.v. de look&feel.

Onze missie

Een eenvoudig te beheren, responsive, professionele én mooie website. Die ook nog eens bijdraagt aan het matchen van werkgevers en freelancers. Speciaal daarvoor hebben we een matchingstool ontwikkelt in Laravel. Zo kan elke werkgever direct zien hoeveel relevante experts zich er op dat moment in het netwerk bevinden.

wij zorgen er ook voor dat je als startend bedrijf direct een professionele uitstraling hebt

bezoek de website

Als een kind zo blij waren we toen we winnaar bleken van de Win-een-website-actie van BYS! Niet alleen steunt ByYourSite op deze manier bedrijven die een sociale doelstelling nastreven, maar zorgen ze er ook voor dat je als startend bedrijf direct een professionele uitstraling hebt. En niet onbelangrijk, het zijn ook nog hele fijne mensen om mee te werken.

Anita de Beijl | mede-oprichting Communicare Network

deel deze case via facebook of twitter

Module

Een goede website moet vandaag de dag aan vele eisen voldoen. Om je doelgroep op de wenken te kunnen bedienen, moet je site op alle devices even goed bereikbaar en bruikbaar zijn. Het continu meebewegen met alle technische ontwikkelingen is daarom cruciaal.

Website

Module Personeelsdiensten

Westerhaven 13-1
|| 9718 AW Groningen

info@byyoursite.nl | 050 588 54 50